ABB levererar mjukvarulösning värd 15 MUSD som ska länka samman pappersbruk i Australien och USA


2001-04-26 -- ABB levererar mjukvara värd 15 MUSD för tillverknings- och affärssystem till Visy Industries. Genom leveransen sammanlänkas det australiska pappers- och massaföretagets huvudkontor med dess produktionsanläggningar och kontor i Australien och USA.

Industriell IT-arkitektur nyckeln till största mjukvaruleveransen hittills

”Detta är en av de största leveranserna någonsin av mjukvara till ett pappers- och massaföretag,” säger Dinesh Paliwal, vice vd och ansvarig för ABB:s division processindustri. “Vi har skapat en lösning som gör denna viktiga kunds allt större informationsmängder tillgängliga i hela företaget.”

Denna mjukvaruleverans följer på en beställning värd 50 MUSD från Visy i Melbourne, Australien. Paliwal säger att den tidigare beställningen, som inkluderade heltäckande automations-, el- och produktionssystem för Visys nya pappers- och massabruk i Tumut, Australien, gjorde det möjligt för ABB att realisera den stora potentialen för informationsdelning i hela Visys värdekedja.

”Visy Industries nya bruk i Tumut blir världens mest automatiserade bruk,” säger Ned Colo, biträdande koncernchef och vd för Visy Industries. ”Genom att använda ABB:s teknik, både i form av produkter och mjukvara, kan vi standardisera IT-strukturen för hela vår värdekedja, från kundens beställning och vår planering och tillverkning hela vägen till leverans och fakturering på alla dessa platser.”

Enligt ABB utgör leveransen av komponenter, system och mjukvara för Visy en viktig milstolpe på vägen mot att utnyttja den fulla potentialen i ABB:s koncept Industriell IT. Det länkar samman produkter, tjänster, lösningar samt produktions- och affärssystem i realtid till en gemensam arkitektur för snabb och enkel installation och idrifttagande med syfte att hjälpa ABB:s kunder till ökad konkurrenskraft.

  •   Avbryt
   • Twitter
   • Facebook
   • LinkedIn
   • Weibo
   • Skriv ut
   • e-post
  •   Avbryt
  seabb364 bcd8f0cd23bb28f8c1256a3a004170a8