Fototävling illustrerar ABB:s affärsprinciper

2004-05-18 -- ABB utlyser i år en internationell fototävling. Uppdraget är att illustrera företagets affärsprinciper – som är ansvar, respekt och beslutsamhet.

Internationell fototävlig avgörs i slutet av sommaren,
bidrag ska lämnas senast 16 juli

Tävlingen är ett kreativt sätt att levandegöra våra affärsprinciper och skall hjälpa ABB att föra fram dem internt och externt till anställda, kunder och globala opinionsbildare. Idén är att visuellt illustrera ABB:s affärsprinciper ansvar, respekt och beslutsamhet, som är vägledande för ABB-anställdas agerande gentemot varandra, kunder och affärspartners, aktieägare och i samhällen där ABB är verksamt.

Denna tävling är ett idealiskt sätt för oss att involvera och engagera alla våra intressenter i affärsprinciperna och ta del i dialogen om affärsprinciper som pågår runtom i världen”, säger Sten Jakobsson, vd för ABB Sverige.

”Fototävlingen ger oss möjlighet att låta människor tolka våra ord på ett kreativt, visuellt sätt”, säger Ingalill Östman, kommunikationsdirektör vid ABB Sverige.

Tävlingen har tre kategorier, ansvar, respekt och beslutsamhet. Vinnande bidrag inom varje kategori får 500 US-dollar var och totalvinnaren för varje kategori får 1000 US-dollar. Alla vinnande bidrag kommer att publiceras i en bok med begränsad utgåva.

Bidrag mottages från allmänheten och från ABB-anställda, förutom de som organiserar tävlingen. Varje deltagare tillåts lämna in ett bidrag bestående av upp till tre bilder.

Alla bidrag måste ha inkommit senast den 16 juli 2004. Vinnande bidrag presenteras i slutet av augusti 2004 och resultaten publiceras på www.abb.com/photocompetition.

ABB har genomfört liknande tävlingar 1999 och 2000. Fotografer inbjöds att tolka teman som ”Livet runt ABB” och ”Vad är kunskap?”, där den senare genererade 50 vinnande bilder från 40 länder. Besök www.abb.se eller www.abb.com/photocompetition för ytterligare information om ABB:s fototävling 2004.

ABB (www.abb.com) är ledande inom kraft och automationsteknik. Våra lösningar förbättrar prestanda och minimerar miljöpåverkan för energiföretag och industrier. ABB-koncernens bolag verkar i mer än 100 länder och har ungefär 113 000 medarbetare runt om i världen.

Senast uppdaterad 2004-05-18
  •   Avbryt
   • Twitter
   • Facebook
   • LinkedIn
   • Weibo
   • Skriv ut
   • e-post
  •   Avbryt
  seabb364 86ed29804d24a12ac1256e980027cdf7